Als geboren en getogen Tilburgse leerde ik als kind de geneugten van het leven te waarderen en het leven te vieren. Maar ik leerde ook er dat achter de voordeur dingen kunnen spelen, die geen plek hebben in de Brabantse gezelligheid. Dat veel mensen in twee verschillende werelden leven: de wereld die ze aan anderen laten zien en hun binnenwereld. Zo ontstond al jong mijn fascinatie voor zaken die mensen niet willen of kunnen laten zien, die te moeilijk of kwetsbaar zijn.

Als schematherapeut bekijk ik je klachten vanuit het perspectief van je levensgeschiedenis. Samen puzzelen we hoe jouw patronen zijn ontstaan en wat ervoor nodig is om deze te veranderen. Daarbij is het feit dat ik EMDR-practitioner ben een mooie aanvulling. Zo kunnen we nare ervaringen en trauma’s bewerken zodat ze minder invloed hebben op je huidige functioneren.

Deze technieken vormen de basis van mijn deskundigheid als psycholoog, maar de kern wordt gevormd door vertrouwen, verbinding en acceptatie. En daarvoor kan ik putten uit mijn ervaring als behandelaar, maar vooral mijn ervaring als mens.

Naast mijn eigen praktijk, ben ik op maandagen en dinsdagen werkzaam als regiebehandelaar bij een SGGz-instelling.

In het dagelijkse leven ben ik getrouwd en ben ik moeder van 2 kinderen van 15 en 13 jaar. Ik hockey, mountainbike, wandel graag en nog altijd geniet ik van de Brabantse gezelligheid met dierbare vrienden en vriendinnen.